Over mij

Voeg iets toe aan het kleurenpalet dat ik de kunst van leven noem!

Ik ben 55 en naarmate ik ouder wordt, luk trelativeren beter. Ouder (mogen!) worden heeft ook zo zijn voordelen!

In mijn loopbaan ben ik gestart als diëtist. Voeding en de herkomst van eten trok mijn aandacht! Evenals de omgeving waarin iets groeit. Vergelijkbaar met de omstandigheden waarin je als mens opgroeit, wat is helpend en wat minder?

Als traject- en re-integratie consulent verschoof mijn aandacht naar de sociaal -psychische invloeden die mensen in beweging zet of juist niet!  De waarde van structuur, het nemen van verantwoordelijkheid en de o zo vaak gebruikte-, eigen regie. Wat is dat precies? in je kracht staan? En willen mensen dat wel? Verblijven in niet handelen is een zin die ik me tijdens mijn ZEN meditatie herinner, soms is het goed om even stil te staan bij dat wat is, en de woorden en gedachtes te laten voor wat ze zijn. 

In deze tijd bewegen we mee met wat ons wordt gevraagd. Hoe zit dat met ons innerlijk? Schept afstand eenzaamheid of is het nog steeds andersom? Zingeving en betekenisgeving is iets van binnenuit, hoe hou je dit alledaags en binnen je bereik? Allemaal vragen die zomaar oppoppen. Ik kan niet alles voorschotelen, eerst moet er trek zijn. Welkom bij Life- artcoaching,

Life- artcoaching

IMG-20150623-WA0002_edited.jpg