Over mij

Ik ben Yolanda Guffens, 51 jaar jong.

Als stress en burn-out coach heb ik ervaren hoe het voor mensen werkt als zij door te bewegen en door vaker buiten te zijn meer in balans komen, zowel fysiek als mentaal.

In mijn werk als re-integratieconsulent en trajectbegeleider GGZ, heb ik gezien wat de invloed is van de omgeving, waarin mensen (op) groeien- de sociaal-economische invloeden op je mogelijkheden, en voor mensen met autisme, wat ervoor nodig is om je 'verstaanbaar' te maken in een 'anders functionerende wereld'.

Als voedingskundige diëtist (nieuwe voedingsleergang), ben ik op de hoogte van de therapeutische werking van voeding. In de jaren die ik als diëtist heb gewerkt, heb ik ervaren dat diëten en het maken van lijstjes niet zoveel effect hebben. Belangrijker is eetgedrag, motivatie en bewust kiezen. Waarom doe je wat je doet? Het inzoomen op motivatie en op wat bij je past als persoon, geeft op langere termijn een beter resultaat!

Door mijn unieke combinatie van werk- en levenservaring heb ik jou iets te bieden, en vice versa; jouw input voegt iets toe aan het kleurenpalet dat ik de kunst van leven noem!

Life- artcoaching

Life-artcoaching

Schouwerzijl (Groningen)

E: info@life-artcoaching.nl

M: 06 - 291 354 06

Levenskunst als leefstijl

Groningen stad, Gemeente het Hogeland

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - grijze cirkel